U heeft nog onbeantwoorde vragen? U heeft graag een overzicht van de sectorale steun/overheidssteun waarvan u kan genieten? Dan bent u aan het juiste adres!

 

ConstruCity beantwoordt al uw vragen met een gepast antwoord. ConstruCity geeft u advies op maat volgens uw persoonlijke situatie.

 

Graag meer inlichtingen? Klik hier.

U bent op zoek naar een stagiair/leerjongen(-meisje) voor uw bedrijf? U wil nieuwe geschoolde arbeiders in dienst nemen? Dan bent u aan het juiste adres!

 

ConstruCity kan uw aanbod van stageplaatsen doorgeven aan werkzoekenden en/of leerlingen die een opleiding volgen of beëindigen. ConstruCity kan u ook de overeenstemmende profielen voorleggen.

 

Bij de ontvangst van een stagiair/leerjongen(-meisje) of aanwerving van een nieuwe arbeider kan ConstruCity u administratief bijstaan en u gepersonaliseerd advies geven over steun voor tewerkstelling en opleiding (aanwervingsmogelijkheden, bestaande financieringsmogelijkheden van de overheid en sector, …).

 

Interesse in deze begeleiding? Neem contact met ons op via deze link.

U wil altijd beschikken over geschoolde arbeidskrachten? U wil beantwoorden aan de wettelijke verplichtingen en technische ontwikkelingen? Dan bent u aan het juiste adres!

 

Door de continue ontwikkelingen en uitdagingen in onze sector is er altijd nood aan geschoolde arbeidskrachten. ConstruCity geeft u advies over de geschikte opleidingen en biedt u een overzicht van de financiële steunmaatregelen van de sector en overheid die van toepassing zijn op uw bedrijf.

 

U wil volledige informatie over het opleidingsaanbod dat beschikbaar is voor uw arbeidskrachten en de bestaande financiële steun? U wil hierbij begeleid worden? Neem meteen contact op met een van onze begeleiders.