U wil graag dat uw leerlingen uit de bouwafdeling de beroepen in de sector en hun troeven beter leren kennen? U wil hen de verschillende tewerkstellingsvooruitzichten duidelijk maken?  Mogelijkheden na de opleiding? Dan bent u aan het juiste adres!

 

ConstruCity organiseert regelmatig informatiesessies over de bouwsector in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Tijdens deze sessies krijgt u alle nodige informatie (beroepen, werkgelegenheid, loopbaan, …) en een antwoord op maat op al uw vragen.
Interesse? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze medewerkers via deze link.

U wil uw leerlingen kwaliteitsinformatie verschaffen over de verschillende beroepen voordat zij een beroepskeuze moeten maken? U wil dat uw jonge leerlingen kunnen kennismaken met de bouwberoepen? Dan bent u aan het juiste adres!

 

Een praktische kennismaking met de beroepen neemt een heel belangrijke plaats in de bouwsector in bij de keuze van een opleiding en toekomstige loopbaan.

 

ConstruCity organiseert acties voor jongeren om de technische beroepen in de bouw te promoten. Dit gebeurt concreet in de vorm van bezoeken aan onderwijsinstellingen om de beroepen te promoten, de organisatie van ontmoetingen met vakmensen die werkzaam zijn in de sector, werfbezoeken, …  

 

Er worden tal van evenementen en sensibiliseringsmomenten georganiseerd tijdens het schooljaar.  
Onze medewerkers geven u graag meer informatie over deze acties.

 

U kan rechtstreeks contact opnemen met onze teams via het volgende formulier (klik hier)

U vindt moeilijk een bedrijf om stage te lopen? Dan bent u aan het juiste adres!

 

Zowel in het onderwijs met volledig leerplan als in het alternerend onderwijs is de stage een heel belangrijke fase in de opleiding van jongeren. Tijdens hun stage kunnen jongeren uit het onderwijs de bedrijfswereld en de situatie op de arbeidsmarkt ontdekken.

 

Vanuit dit standpunt vervult ConstruCity een verbindende rol tussen het onderwijs en de bedrijfswereld. ConstruCity verzamelt het stageaanbod en maakt het vlot toegankelijk voor stagiairs en leerjongens en -meisjes.

 

Op het einde van hun studie ziet ConstruCity er bovendien op toe dat er ook begeleiding op maat van de leerlingen wordt uitgewerkt om hen te helpen bij hun zoektocht naar een job.
U wil graag meer informatie over dit stageaanbod?

 

Neem contact met ons op via deze link.

Uw leerlingen brengen u op de hoogte van nieuwe technieken die zij tijdens hun stage geleerd hebben? U wil uw competenties up-to-date houden om de nieuwste technische ontwikkelingen te kunnen volgen? Dan bent u aan het juiste adres!

 

Opdat uw lessen altijd aansluiten bij de ontwikkelingen in de sector, is het van groot belang dat u de mogelijkheid heeft om u permanent bij te scholen. Dankzij de beheersing van de technische ontwikkelingen kan u uw leerlingen kwaliteitsonderwijs bieden.
Voor meer informatie over de vormingsmogelijkheden kan u contact opnemen met onze medewerkers via deze formulier.